Bestyrelsen

 

 

IMG_2099.jpg

NINA GROES, DIREKTØR OG STIFTER

Nina Groes har mere end 10 års national og international erfaring med udvikling og implementering af diversitetsstrategier og samfundskommunikation. Nina Groes er stifter af Divérs, tidl. direktør i KVINFO - Danmarks Nationale Videnscenter for Køn, Ligestilling og Mangfoldighed og tidl. analysechef i Center for Vækstanalyse. Nina er medlem af en række Tænketanke, Ekspertgrupper og Advisory Boards, der er specialiseret indenfor diversitet og ligestilling, herunder Dansk Boldspil Unions (DBU) Diversitetsudvalg, UN Women Nordic, 3F, Børns Vilkår og Københavns Kommunes Ekspertgruppe til Bekæmpelse af Social Kontrol samt en del af formandskabet i Odenses nye velfærds-taskforce.

Farve_web opløsning (7) copy copy.jpg

MARIE MUNTHE, BESTYRELSESFORMAND

Marie Munthe er uddannelsessociolog og erhvervsskolelærer. Marie har 12 års undervisningserfaring fra folkeskoler og erhvervsskole, og har sideløbende med den almene undervisning stået i spidsen for skolernes inklusionsindsatser. Marie har særligt specialiseret sig inden for køns betydning for skolegang og uddannelsesvalg. Som medlem af bestyrelsen i Divérs bidrager Marie med særlig indsigt i krydsfeltet mellem pædagogik og køn samt stærke praksiserfaringer.

Rasmus_THOMSEN.jpg

RASMUS THOMSEN, BESTYRELSESMEDLEM

Rasmus Thomsen er design direktør og partner i det strategiske innovationsbureau IS IT A BIRD. Rasmus er uddannet i design og kommunikation fra IT Universitetet og har en lang karriere i DR bag sig som både udviklingskonsulent og leder. Som medlem af bestyrelsen i Divérs bidrager Rasmus med en kritisk forståelse for både innovation, trends og menneskelig indsigt.

Bodil Liv Holm.jpg

BODIL LIV HOLM, NÆSTFORMAND

Bodil Liv Holm er kommunikationschef i Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd. Tidligere har hun bl.a. arbejdet i Ligestillingsministeriet i en årrække og som kommunikationschef i staten. Som medlem af bestyrelsen i Divérs bidrager Bodil både med viden om ligestillingsarbejdet på samfundsniveau, strategisk kommunikation og viden om den frivillige sociale sektor.

IMG_2524-3.jpg

JETTE SANDAGER, BESTYRELSESMEDLEM

Jette Sandager er ph.d. på Copenhagen Business School, hvor hun undersøger, hvordan der kan skabes nye læringsmetoder for at flere piger til at interessere sig for STEM-fagene. Hun er uddannet Dual MSc i Politisk Kommunikation og Ledelse & Gender, Policy and Inequalities fra CBSl og London School of Economics. Jette har igennem de seneste år arbejdet med udvikling af diversitetsfremmende strategier i Danmarks Nationale Videnscenter for Køn, Ligestilling og Mangfoldighed. Med fokus på inklusion af flere kvinder i politik og ledelse, har hun ligeledes udført internationale opgaver for både OSCE og Europarådet. Som medlem af bestyrelsen i Foreningen Divérs bidrager Jette med nyeste viden om diversitet samt metodisk og analytisk kompetence.

 
 
 

Team

 
IMG_2099.jpg

NINA GROES, DIREKTØR OG STIFTER

Nina Groes har mere end 10 års national og international erfaring med udvikling og implementering af diversitetsstrategier og samfundskommunikation. Nina er stifter af Divérs, direktør i GROES, tidl. direktør i KVINFO - Danmarks Nationale Videnscenter for Køn, Ligestilling og Mangfoldighed og tidl. analysechef i Center for Vækstanalyse. Nina er medlem af en række Tænketanke, Ekspertgrupper og Advisory Boards, der er specialiseret indenfor diversitet og ligestilling, herunder Dansk Boldspil Unions (DBU) Kommission for Pige- og Kvindefodbold, UN Women Nordic, 3F, Børns Vilkår og Københavns Kommunes Ekspertgruppe til Bekæmpelse af Social Kontrol.  

nina@foreningendivers.dk
+45 25 33 41 44

IMG_4556_redi_small.jpg

MARIA BØHNKE NIELSEN, 
PROJEKTKOORDINATOR

Maria er specialiseret indenfor empowerment af unge kvinder. Hun kommer fra en stilling i mentorprojektet PIFT, hvor hun har arbejdet med at understøtte unge kvinders trivsel og vej ind i uddannelsessystemet. Maria er en erfaren formidler og har undervist skoleklasser i køn, stereotyper og normkritik gennem projektet Normstormerne.

maria@foreningendivers.dk
+45 21 69 99 08

IMG_4547_redi2_small2.jpg

CHRISTINA ØAGER, PROJEKTUDVIKLER

Christina er har en baggrund indenfor research  og analyse, og kommer fra en stilling i Danmarks Statistik, hvor hun har gennemført en lang række studier for både EUD og SBI. Christina er desuden en erfaren formidler fra sin tid på DR og i kommunikationsvirksomheden MUST, hvor hun også har draget stor erfaring med projektplanlægning, udvikling og facilitering af events. 

christina@foreningendivers.dk
+45 21 28 81 34

 
IMG_4573_small.jpg

MARIA BRIX, PROJEKTKOORDINATOR

Maria har en baggrund i socialt arbejde fra Aalborg Universitet, hvor hun er specialiseret i børn og unge og hvordan man skaber forandringer i feltet mellem individ og kultur. Maria har desuden stor viden om normkritisk pædagogik og køn og har gennem sit job i Ungdommens Røde Kors erhvervet sig solid erfaring med relationel kommunikation.

maria_brix@foreningendivers.dk
+45 22 53 36 99

IMG_5509-2.jpg

NINA BRAM, PROJEKTUDVIKLER

Nina er specialiseret i krydsfeltet mellem kvalitativ metode og formidling. Med en stor interesse for fremtidens arbejdsmarked i baghånden kommer hun fra en stilling i forskningsprojektet SIW, hvor hun har arbejdet med kvalitativ forskning som interview, observation og analyse. Med sin baggrund inden for journalistik og internationale udviklingsstudier, har hun blandt andet arbejdet som journalist på Fagbladet3F, hvorfor hun er en erfaren kommunikatør i alt fra lange features til hurtige opdateringer på SoMe.

nina_bram@foreningendivers.dk
+ 45 21 69 09 02

3P1A4783-2.jpg

METTE SANGGAARD, GRAFISK DESIGNER

Mette har i flere år arbejdet i MUST, hvor hun har udarbejdet grafiske identiteter for en lang række projekter, bl.a. Fællesskabsprisen og Strandbaren på Folkemødet på Bornholm. Derudover har Mette været grafisk designer på de seneste to hovedudstillinger hos Dansk Arkitektur Center. Mette har erfaring med rumdesign, grafisk design og udvikling af visuel kommunikation.

mette@foreningendivers.dk

IMG_2527-2.jpg

KLAUS SIVEBÆK, JOURNALIST

Klaus har i over 45 år arbejdet som journalist, redaktionssekretær, nyhedsredaktør og chefredaktør på en række dagblade. Senest har han i over 21 år arbejdet på Fyens Stiftstidende. Klaus har bred erfaring med kommunikation og journalistisk formidling og varetager den eksterne kommunikation i Boss Ladies.