Boss Ladies vinder specialprisen ved Danish Diversity Awards

 

Foto: Goodtalks

 
 

I diversiteten og mangfoldighedens tegn vandt Boss Ladies specialprisen ved Danish Diversity Awards for vores arbejde med at udfordre stereotyper og skabe kulturforandringer på erhvervsuddannelser og i mandsdominerede håndværkerfag

Torsdag den 9. juni 2022 blev der uddelt priser i diversitetens og mangfoldighedens tegn, da Goodtalks i samarbejde med Dansk Industri for allerførste gang afholdt Danish Diversity Awards.

Og her løb vi i Boss Ladies med Goodtalks specialpris for vores arbejde med at skabe forandringer og diversitet i virksomheder og i samfundet.

Det er en anerkendelse, som vi er enormt stolte af og glade for.

Til showet, der altså var det første af sin slags, blev virksomheder og personer, der går forrest for et mere inkluderende og mulighedsrigt arbejdsmarked, hyldet og hædret for deres indsatser.

 
 
 
 

Et rygstød, vi tager med i vores videre arbejde

Boss Ladies-teamet havde en fantastisk aften i selskab med både arrangører og de andre nominerede. I fællesskab markerede vi, at lige muligheder for alle og diversitet på både medarbejder- og ledelsesniveau er afgørende forudsætninger for velfungerende virksomheder og brancher – og for en bedre verden.

Og midt i festlighederne kunne vi altså løfte armene i jubel over, at der står Boss Ladies på den allerførste specialpris ved Danish Diversity Awards.

Det er et skulderklap og et rygstød, som vi tager med os i vores videre kamp for den dagsorden, vi tror så meget på.

Og når vi støder på udfordringer, eller tingene er svære – for det er de nu engang, når man kæmper mod kønsstereotyper og forældede fordomme – vil vi kigge på vores statuette og skrue endnu mere op for viljen og kampgejsten.

Vigtigst af alt vil vi gerne understrege, at denne award i allerhøjeste grad også tilhører vores modige, dygtige og fantastiske Boss Ladies-Ambassadører.

Jeres arbejde og engagement og de udfordringer og erfaringer, I deler, er ikke blot uvurderlige for vores arbejde: I er med til at skabe ægte forandring ude i virkeligheden.

Tusind tak til Goodtalks og Dansk Industri for prisen og for et flot og vigtigt show.

Og en stor tak til vores samarbejdspartnere for at være med på vores rejse: VILLUM FONDEN, Grundejernes Investeringsfond, Danske Maritime, 3F, Dansk Metal, Teknologipagten, Industriens Uddannelser, Byggeriets Uddannelser, DI, DI Byggeri, Dansk Elforbund, Tekniq, Kommunernes Landsforening En Rigtig Maler, Blik & Rør og Malerforbundet.

 
Nina Groes